Камера для риби
Зберігання з використанням холоду допомагає зберегти майже всі корисні речовини, якими риба виділяється серед інших продуктів. Середовища корисних речовин можна виділити білок, який дуже добре засвоюється організмом, риб'ячий жир, фосфор та ін. Риба це низькокалорійний продукт і входить майже до всіх дієтичні меню. Всі цінні речовини можна зберегти тільки за правильного зберігання, причому для кожного різновиду риби потрібно дотримуватися своїх умов. Холодильні камери для риби можна розділити на кілька типів за температурним режимом і терміном зберігання. Якщо Вам необхідно зберегти рабу на короткий термін, до 7 днів Ви можете розглянути середньотемпературну камеру ( -5 °C... +5 °C), для тривалішого зберігання — низькотемпературну (-20 С....-18 С). Якщо Вам необхідно швидко заморожувати рибу для її подальшого тривалого зберігання — потрібна камера шокового заморожування риби (-25 С...-35 С). Як Ви зрозуміли все залежить від терміну зберігання, швидкості заморожування та бюджету на будівництво камери зберігання. Що нижча температура в камері та швидкість заморожування — то вища вартість холодильної камери.
Наша компанія використовує якісні світові бренди холодильного обладнання під час його підбору. Все обладнання має сертифікати якості та має високий моторесурс. Встановлене обладнання має гарантію.
Ми проконсультуємо Вас із будь-яких питань побудови холодильної камери (або утеплення наявної будівлі) і має необхідну температуру та вологість. Для того, щоб купити холодильну камеру для риби телефонуйте телефонами або замовіть розрахунок по ел. пошті, попередньо заповнивши зважений лист: Опитувальниковий лист холод. камера
Основні | |
---|---|
Гарантійний термін | 12 міс |
Напруга мережі | 380~400 В |
Тип холодильної камери | Холодильні склади |
Частота струму | 50 Гц |
- Ціна: від 130 000 ₴