Продавець СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
25 відгуків
+380 (99) 544-42-06
+380 (97) 095-02-77
СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ промислове холодильне обладнання
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
впередназад
Холодильна камера для фруктів, фруктосховище, фото 2Холодильна камера для фруктів, фруктосховище, фото 3Холодильна камера для фруктів, фруктосховище, фото 4Холодильна камера для фруктів, фруктосховище, фото 5Холодильна камера для фруктів, фруктосховище, фото 6

Холодильна камера для фруктів, фруктосховище

від 99 900 грн

  • Під замовлення
clockВідправка з 09 червня 2023
Холодильна камера для фруктів, фруктосховище
Холодильна камера для фруктів, фруктосховищеПід замовлення
від 99 900 грн
Купити
+380 (99) 544-42-06
  • +380 (97) 095-02-77
+380 (99) 544-42-06
  • +380 (97) 095-02-77
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Холодильні камери для зберігання і охолодження фруктів.

В домашніх умовах при кімнатній температурі фрукти і ягоди порівняно швидко псуються. Зазвичай через 12-24 год починають закисати ягоди, особливо швидко полуниця, ожина та малина.Зрілі яблука, груші, апельсини при кімнатній температурі і відсутності пошкоджень зберігаються 2-3 сут. Вимиті овочі та фрукти загнивають через 6-12 год. У теплому приміщенні можуть прорости бульби картоплі, що супроводжується збільшенням вмісту в них отруйної речовини соланіну, який може викликати важкі отруєння. Зрілі кавуни, дині, гарбуза при кімнатній температурі зберігаються 10 і більше діб, якщо їх шкірка не має подряпин і пошкоджень; швидше псуються дині.

Довгостроково зберігати овочі і фрукти можна в холодильній камері з необхідним температурним режимом. Термін зберігання в холодильній камері для кожного виду фруктів різні. При зберіганні їх треба регулярно перевіряти: при появі ділянок розм'якшення, плям на шкірці і інших ранніх ознак псування зберігати їх довше не рекомендується

Після збору свіжі фрукти поміщають у холодильну камеру, температура в складських приміщеннях повинна бути від 0 до + 2°. Для деяких фруктів обов'язково дотримуватися і необхідної вологості. Плоди (яблука, груші тощо) краще зберігати окремо від овочів, оскільки вони швидко вбирають сторонні запахи і змінюють смак . Найкращі умови для плодів: температура від + 2 до 0 °, відносна вологість повітря в межах 85-95%, регулярне надходження свіжого повітря.

Преимущество использования специального фруктохранилища в том что Вы можете продать свой товар по гораздо высшей цене , чем во время сезона сбора урожая.

В последнее время все больше набирает обороты шоковая заморозка фруктов и овощей, с ее тонкостями можете ознакомиться перейдя по ссылке : шоковая заморозка

Выполняем профессиональный расчет холодильных камер для хранения и охлаждения фруктов. Большой опыт эксплуатации и монтажа в данном направлении, дает возможность уменьшать порчу продукции и увеличения срока хранения.

Ми проконсультуємо Вас з будівництва та підбору обладнання і допоможе купити холодильну камеру для зберігання і охолодження фруктів.

Для розрахунку вартості холодильної установки скачайте та заповніть опитувальний лист :

 PDF Опитувальний лист холод. камера

Характеристики
Основні
Тип холодильної камериХолодильні склади
Напруга мережі 380~400 В
Гарантійний термін 12 міс
Частота струму 50 Гц
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 99 900 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner