Продавець СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
25 відгуків
+380 (99) 544-42-06
+380 (97) 095-02-77
СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ промислове холодильне обладнання
впередназад
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 2Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 3Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 4Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 5Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 6

Холодильна камера для фруктів, фруктохранище

від 105 990 

  • Під замовлення
clockВідправка з 05 березня 2024
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище
Холодильна камера для фруктів, фруктохранищеПід замовлення
від 105 990 
+380 (99) 544-42-06
  • +380 (97) 095-02-77
+380 (99) 544-42-06
  • +380 (97) 095-02-77
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Холодильні камери для зберігання й охолодження фруктів.

У домашніх умовах за кімнатної температури фрукти та ягоди порівняно швидко псуються. Зазвичай через 12-24 год починають закидати ягоди, особливо швидко полуниця, суниця та малина.Зрілі яблука, груші, апельсини за кімнатної температури та брак ушкоджень зберігаються 2-3 ст.  Вимиті овочі та фрукти загнують через 6-12 год.  У теплому приміщенні можуть прорости клуби картоплі, що супроводжується збільшенням вмісту в них отруйної речовини соланину, який може викликати важкі отруєння. Зрі кавуни, дині, гарбуза за кімнатної температури зберігаються 10 і більше діб, якщо їх шкірка не має саден і пошкоджень; швидше псуються дині. 

Тривало зберігати овочі та фрукти можна в холодильній камері з потрібним температурним режимом. Термін зберігання в холодильній камері для  кожного різновиду фруктів різні. Під час зберігання  , їх треба регулярно перевіряти: у разі появи ділянок розм'якшення, плям на шкірці та інших ранніх ознак псування зберігати їх довше не рекомендується

Після збирання  свіжі фрукти поміщають у холодильну камеру, температура в складських приміщеннях має бути від 0 до + 2°. Для деяких фруктів обов'язково дотримуватися і необхідної вологості. Плоди (яблука, груші тощо) краще зберігати окремо від овочів, тому що вони швидко вбирають сторонні запахи та змінюють смак. Найкращі умови для плодів: температура від + 2 до 0°, відносна вологість повітря в межах 85-95%, регулярне надходження свіжого повітря.

Перевага використання спеціального фруктохранилища у тому, що Ви можете продати свій товар за набагато вищою ціною, ніж під час сезону збирання врожаю.

Останнім часом усе більше набирає обертів шокове заморожування фруктів і овочів, з її тонкістю можете ознайомитися за посиланням: шокове заморожування

Виконуємо професійний розрахунок холодильних камер для зберігання й охолодження фруктів. Великий досвід експлуатації та монтажу в цьому напрямку дає можливість зменшувати порчу продукції та збільшення терміну зберігання.

Ми проконсультуємо Вас щодо будівництва та підбору обладнання та допоможе купити холодильну камеру для зберігання й охолодження фруктів.

Для розрахунку вартості холодильної установки завантажте та заповніть зважений аркуш: 

 PDF    Опитувальниковий лист холод. камера

Характеристики
Основні
Тип холодильної камериХолодильні склади
Напруга мережі380~400 В
Гарантійний термін12 міс
Частота струму50 Гц
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 105 990 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner