Продавець СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
25 відгуків
+380 (99) 544-42-06
СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ промислове холодильне обладнання
Кошик
впередназад
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 3
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 4
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 5
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 6
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище, фото 7

Холодильна камера для фруктів, фруктохранище

від 130 000 ₴

  • Під замовлення
clockВідправка з 28 червня 2025
Холодильна камера для фруктів, фруктохранище
Холодильна камера для фруктів, фруктохранищеПід замовлення
від 130 000 ₴
+380970950277
  • +380 (99) 544-42-06
+380970950277
  • +380 (99) 544-42-06
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Холодильні камери для зберігання й охолодження фруктів.

У домашніх умовах за кімнатної температури фрукти та ягоди порівняно швидко псуються. Зазвичай через 12-24 год починають закидати ягоди, особливо швидко полуниця, суниця та малина.Зрілі яблука, груші, апельсини за кімнатної температури та брак ушкоджень зберігаються 2-3 ст.  Вимиті овочі та фрукти загнують через 6-12 год.  У теплому приміщенні можуть прорости клуби картоплі, що супроводжується збільшенням вмісту в них отруйної речовини соланину, який може викликати важкі отруєння. Зрі кавуни, дині, гарбуза за кімнатної температури зберігаються 10 і більше діб, якщо їх шкірка не має саден і пошкоджень; швидше псуються дині. 

Тривало зберігати овочі та фрукти можна в холодильній камері з потрібним температурним режимом. Термін зберігання в холодильній камері для  кожного різновиду фруктів різні. Під час зберігання  , їх треба регулярно перевіряти: у разі появи ділянок розм'якшення, плям на шкірці та інших ранніх ознак псування зберігати їх довше не рекомендується

Після збирання  свіжі фрукти поміщають у холодильну камеру, температура в складських приміщеннях має бути від 0 до + 2°. Для деяких фруктів обов'язково дотримуватися і необхідної вологості. Плоди (яблука, груші тощо) краще зберігати окремо від овочів, тому що вони швидко вбирають сторонні запахи та змінюють смак. Найкращі умови для плодів: температура від + 2 до 0°, відносна вологість повітря в межах 85-95%, регулярне надходження свіжого повітря.

Перевага використання спеціального фруктохранилища у тому, що Ви можете продати свій товар за набагато вищою ціною, ніж під час сезону збирання врожаю.

Останнім часом усе більше набирає обертів шокове заморожування фруктів і овочів, з її тонкістю можете ознайомитися за посиланням: шокове заморожування

Виконуємо професійний розрахунок холодильних камер для зберігання й охолодження фруктів. Великий досвід експлуатації та монтажу в цьому напрямку дає можливість зменшувати порчу продукції та збільшення терміну зберігання.

Ми проконсультуємо Вас щодо будівництва та підбору обладнання та допоможе купити холодильну камеру для зберігання й охолодження фруктів.

Для розрахунку вартості холодильної установки завантажте та заповніть зважений аркуш: 

 PDF    Опитувальниковий лист холод. камера

Характеристики
Основні
Тип холодильної камериХолодильні склади
Напруга мережі380~400 В
Гарантійний термін12 міс
Частота струму50 Гц
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 130 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner