Продавець СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
25 відгуків
+380 (99) 544-42-06
+380 (97) 095-02-77
СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ промислове холодильне обладнання
впередназад
Холодильна камера для м'яса, фото 2Холодильна камера для м'яса, фото 3Холодильна камера для м'яса, фото 4Холодильна камера для м'яса, фото 5Холодильна камера для м'яса, фото 6

Холодильна камера для м'яса

107 810 

  • Під замовлення
clockВідправка з 30 квітня 2024
Холодильна камера для м'яса
Холодильна камера для м'ясаПід замовлення
107 810 
+380 (99) 544-42-06
  • +380 (97) 095-02-77
+380 (99) 544-42-06
  • +380 (97) 095-02-77
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

      Холодильні камери для м'ясної продукції

Безплатна професійна консультація, розрахунок і виїзд для замірів! Не втрачайте час телефонуйте прямо зараз!

099-5444-206, 097-095-02-77

     Завдяки досвіду та розуміння Ваших потреб ми пропонуємо обладнання для зберігання м'яса різного цінового сегмента з гарантією від 12 до 24 місяців. Для постійних клієнтів і тих, хто має намір налагодити співпрацю, надаючи відповідні умови оплати та відтермінування платежі. Пропонуємо холодильні камери різної потужності та виготовлення "під ключ". Додатково до камери вироблене обладнання з неіржавкої сталі.

ПІДТРИМАТИ РОБОТИ КОМПАНІЇ

     Під час зберігання м'яса та субпродуктів необхідно дотримуватися певних правил і створити необхідне температурне середовище та вологість, від цього залежить якість і придатність до вживання. Оброблення холодом зберігає смакові та фізичні якості продукту під час тривалого зберігання. За низької температури в м'ясі сповільнюється процеси, які впливають на порчу продукту, зупиняється або гальмує ріст організмів, більша частина вже за нулю. Але треба знати, що холодильна обробка не може виправити вже підпорчене м'ясо.

     Також треба встановлювати обладнання, яке зможе зберігати вологість на рівні наближеному до 95%, оскільки в процесі холодильного оброблення волога на поверхні м'яса зникає, внаслідок чого маса продукту зменшується. Цей процес називається — вушка. У разі неправильного підбору обладнання вушка продукту може досягати 25%, тобто маса продукту може зменшитися  на 25%!За умови дотримання правил зберігання цього продукту Ви гарантуєте безпеку споживача, який довіряє Вам своє здоров'я під час купівлі.

     У нашій компанії Ви зможете купити холодильну камеру для м'яса у Дніпрі, для його зберігання або заморожування. Наші фахівці подбають про потужність холодильної установки та порекомендують найвідповідніше місце для встановлення. Під час підбору холодильного обладнання, мінімізуємо вусу.

Монтаж холодильної камери та обладнання виконується у короткі рядки, а наявність власного складу обладнання дає змогу швидко організувати постачання.

Для того, щоб визначитися з краєвидом, розміром або виконанням необхідної Вам холодильної камери зв'язково з нами зручним способом, далі справа за нами. Для розрахунку вартості холодильної камери Ви можете скористатися:  PDF    Опитувальниковий лист холод. камера

 

Характеристики
Основні
Гарантійний термін12 міс
Тип холодильної камериХолодильні склади
Напруга мережі380~400 В
Інформація для замовлення
  • Ціна: 107 810 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner