Холодильна камера для овочів овочехранище
від 98 300 ₴
- Під замовлення

- +380 (97) 095-02-77
Камери зберігання овочів (лук, морква, картопля тощо)
Під час проєктування холодильних камер і холодильних систем для зберігання овочів необхідно враховувати особливості кожного продукту їхню сумісність під час короткострокового та тривалого зберігання.
Так, наприклад, для зберігання цибулі та часнику необхідно підтримувати відносну вологість 60-75 залежно від технології завантаження та технології зберігання, водночас необхідна окрема камера саме під ці овочі.
- ·Камери зберігання капусти.
- ·Камери зберігання лука.
- ·Камери зберігання часнику.
- ·Камери зберігання моркви.
- ·Камери зберігання буряків.
- ·Камери зберігання картоплі.
- ·Шокове заморожування зеленого горошку, кабачків, баклажанів, моркви, помідорів, овочевих сумішей.
- ·Камери зберігання заморожених овочів.
- ·Промислового кондиціонування цехів шаткування, коридорів, експедиційних приміщень.
- ·Сбудівництва камер із сендвіч-панелей. Напилення рипора. Обшивна теплоізоляція для наявних приміщень.
Холодильні камери для зберігання й охолодження овочів.
Зберігання овочів, фруктів і ягод. У домашніх умовах за кімнатної температури зрілі овочі, фрукти та ягоди порівняно швидко псуються. Зазвичай через 12-24 год починають закидати ягоди, особливо швидко полуниця, суниця та малина; швидко загнують помідори та харчова зелень. Зрілі яблука, груші, апельсини за кімнатної температури та без пошкоджень зберігаються 2-3 ст. Вимиті овочі та фрукти загнують через 6-12 год. Корнеплоди (картопля, буряк, морква) за кімнатної температури в сухому місці можна тримати до 10-14 сут. Але буряк і морква водночас можуть засихати, утрачаючи смакові якості та вітамінну цінність. У теплому приміщенні можуть прорости клуби картоплі, що супроводжується збільшенням вмісту в них отруйної речовини соланину, який може викликати важкі отруєння. Зрі кавуни, дині, гарбуза за кімнатної температури зберігаються 10 і більше діб, якщо їх шкірка не має саден і пошкоджень; швидше псуються дині. Репчастий цибуля та часник в темному сухому місці за кімнатної температури можна тримати 1 міс. і більше.
Тривало зберігати овочі та фрукти можна в холодильній камері. Термін зберігання в холодильнику для більшості овочів і фруктів не встановлений, але водночас їх треба регулярно перевіряти: у разі появи ділянок розм'якшення, плям на шкірці та інших ранніх ознак псування зберігати їх довше не рекомендується
Після збирання врожаю на присадибній ділянці свіжі овочі поміщають у камеру. Щоб овочі зберігалися впродовж зими, температура в складських приміщеннях має бути від 0 до + 2°.За 5° деякі овочі починають проростати та псуватися. Особливо треба стежити за картоплею: його необхідно тримати в прохолодному темному приміщенні, без доступу сонячних променів.
Плоди (яблука, груші тощо) краще зберігати окремо від овочів, тому що вони швидко вбирають сторонні запахи та змінюють смак. Найкращі умови для плодів: температура від + 2 до 0°, відносна вологість повітря в межах 85-95%, регулярне надходження свіжого повітря.
Виконуємо професійний розрахунок холодильних камер для зберігання й охолодження овочів. Великий досвід експлуатації та монтажу в цьому напрямку дає можливість зменшувати вусу продукції.
Ми Допоможемо Вам підібрати необхідне обладнання та створити потрібний клімат для Вашої камери.
для розрахунку вартості холодильної установки завантажте та заповніть заявлений аркуш:
Основні | |
---|---|
Гарантійний термін | 12 міс |
Тип холодильної камери | Холодильні склади |
Напруга мережі | 380~400 В |
- Ціна: від 98 300 ₴