Холодильна камера для зберігання риби
У 21 столітті важко уявити харчову промисловість без експлуатації холодильних камер.
На виробничих площах, де зберігається риба, повинен бути встановлений цілий комплекс різних приміщень, а 30-80% об'єкта повинно складатися з холодильників. Сюди відносяться агрегати для зберігання риби або м'яса. У каталогах сайту можна знайти різні холодильні машини по доступному ціннику, а ціна промислових холодильників залежить від виробника та характеристик.
Зазначимо, що риба не повинна зберігатися при плюсовій температурі. Мінімальний градус, при якому дозволяється зберігати продукцію— -5-10 градусів.
Щоб зберігати рибу використовуються низькотемпературні або середньотемпературні машини. Вони складаються із збірних модульних конструкцій, сендвіч панелей.
Морозильні установки для риби можуть зберігати в собі багато продукції. Як правило, підприємствами використовується температурний режим від -18 градусів і вище. Іноді застосовується максимально низька температура -32-35 градуси. Головне завдання камер полягає в тривалому зберіганні продуктів харчування та швидкого заморожування.
В онлайн-магазині представлений великий вибір холодильних агрегатів по невисокій вартості. Ціна промислових холодильників відрізняється від конкурентів і порадує потенційних клієнтів. Якісна збірка установок гарантує повну теплоізоляцію, запобігає витоку охолодженого повітря. Це значно економить витрати енергії, підвищує експлуатаційний термін служби моделей.
Все обладнання проходить обов'язкову сертифікацію, тому воно повністю безпечне та екологічно чисте. Доставка будь-якого обладнання на сайті можлива по всій Україні. Для детальної інформації звертайтесь за телефонами вказаними в розділі «Контакти».