Холодильна камера для зберігання м'яса
Всі ми розуміємо, що зберігати м'ясо потрібно тільки у морозильних шафах, холодильниках, скринях, для охолодження, де використовують спліт системи, цільні блоки та ін. обладнання. Якщо ви займаєтеся продажем м'яса, тоді вам необхідно придбати промисловий холодильник для зберігання продукції.
Залежно від того скільки повинно зберігатися м'ясо температура зберігання товару може відрізнятися. Як правило, 8-10 міс. зберігається м'ясо при t -18 градусів, 12 міс. при t -25 градусів, а яловичина може зберігатися, не втрачаючи своєї якості цілих 18 місяців. Брикетні м'ясні вироби зберігаються при таких температурах, що і розділене м'ясо, проте його термін зберігання скорочується в 2 рази.
Робляться камери з пінополіуретанових сендвіч панелей. Матеріал повністю проходить тестування, відповідає гігієнічним і санітарним вимогам, наділяючи обладнання рядом переваг в порівнянні з моделями, виготовленими з інших матеріалів:
· пристрої універсальні, відсутні або які обмеження за розміром, можуть бути виготовлені під замовлення;
· матеріал повністю запобігає появі небажаного грибка, цвілі, зменшує нарости паморозі на стінах агрегату;
· моделі характеризуються підвищеними можливостями енергозбереження. Такі пристрої знижують споживання електрики, гарантують безперебійну роботу при встановленій температурі тривалий час, навіть при відключенні електрики;
· вироби комплектуються датчиком вирівнювання тиску;
· всі комплектуючі замінюються без пошкодження інших деталей конструкції.
Якщо вашому магазину, підприємству потрібна ефективна і надійна холодильна техніка, тоді рекомендуємо придбати промисловий холодильник від відомих виробників. Ознайомитися з моделями можна в каталозі онлайн магазину. Вся продукція сертифікована, а доставка здійснюється по Україні зручною для покупця ТК.