Зберігання свинини
Зберігання свинини
На сьогоднішній день найбільш ефективний спосіб зберігання свинини - охолодження.При правильному охолодженні свинина зберігає свіжість, природний запах, зовнішній вигляд і смак.Обробка холодом уповільнює фізико-хімічні процеси, які сприяють псуванню продукту.
Терміни зберігання свинини
В зависимости от температуры и влажности в холодильной камере, сроки хранения свинины будут разными.При температуре 0..+2°С свинину можно хранить до 6-8 дней, при -18°С до 6 месяцев.При хранении свинины рекомендуется создать влажность не менее 85 %.Иногда свинину хранят в подмороженном состоянии при температуре -5°С..-2°С. При таком хранении срок хранения продлевается до 20 дней.
Варто врахувати, що терміни зберігання залежать не тільки від температури зберігання.На термін також впливає якість м'яса,коливання температури і оброблення самої туші. Субпродукти свинини зберігаються менше, до 3х діб.Вакуумна упаковка свинини збільшує терміни зберігання до 15 діб.
Холодильні камери для зберігання свинини.
Найпоширеніший метод зберігання або заморожування свинини в промислове холодильних камерах. Холодильна камера це ізольоване приміщення різного обсягу, в яке встановлюється промислове холодильне обладнання з необхідними характеристиками.В залежності від температури в камері обладнання може бути среднетемпературным або низькотемпературним.
шокова заморозка свинини
холодильні агрегати для зберігання свинини
промислове холодильне обладнання
повітроохолоджувачі для зберігання свинини
сендвіч панелі для холодильної камери