Зберігання продуктів харчування в холодильній камері
Зберігання продуктів харчування в холодильній камері.
Бізнес не може існувати без клієнтів.Довгостроковою перспективою кожного підприємця які займаються реалізацією продуктів повинно бути - постійні клієнти. Вони з'являються, коли їм пропонують якісну та безпечну продукцію.При цьому 1 незадоволений покупець може відлякати 10 майбутніх.Правильне зберігання продуктів вирішує завдання: постійні клієнти і приплив фінансів.Також воно допомагає підтримувати необхідний запас продуктів.
На якість і продуктів впливає 3 фактори: температура, вологість, склад повітря в місці зберігання.Збільшення терміну зберігання продуктів харчування забезпечується за допомогою підтримання необхідного температурного режиму в сховище. Забезпечується воно завдяки - промислового холодильного устаткування.
Холодильні камери для продуктів
Для хранения продуктов до 1 недели можно использовать среднетемпературную холодильную камеру,в которой поддерживается температура +2..+5 С. Для более длительного хранения используют низкотемпературные холодильные камеры.
Время хранения продуктов могут уменьшаться, если при транспортировке и в процессе продажи условия постоянно менялись.Также необходимо следить за "соседством" продуктов, многие лучше не хранить друг с другом т.к. они могут иметь общие "болезни".
Холодильна камера є самим універсальним місцем зберігання продуктів харчування.Якщо ви вирішили заморожувати продукти подбайте про те щоб заморозка проводилася максимально швидко. Чим швидше Ви заморозити продукт - тим якісніше він буде після розморожування.Найкраще заморожувати продукти попередньо підготовлені і порціями.
Обладнання для зберігання продуктів
шокове заморожування продуктів
холодильні агрегати для зберігання продуктів
промислове холодильне обладнання
повітроохолоджувачі для зберігання продуктів
сендвіч панелі для холодильної камери