Продавець СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
25 відгуків
+380 (99) 544-42-06
+380 (97) 095-02-77
СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ промислове холодильне обладнання

Зберігання курки і субпродуктів

Зберігання курки і субпродуктів

Зберігання курки і субпродуктів

З усіх видів м'яса Куряче найпоширеніше в Україні. Курка входить в раціон майже кожної сім'ї завдяки своїй низькій вартості і своїм фізичним властивостям.Завдяки попиту існуємо безліч підприємств з виробництва і розповсюдження. даного продукту.
Процес від забою до реалізації м'яса займає час. Щоб на своєму шляху до споживача м'ясо курки не зіпсувався і не втратило корисні властивості його потрібно правильно зберігати на всіх етапах складування і пересування.
  
Зберігання курки на виробництві
 
Після забою та підготовки курки її необхідно охолодити,або заморозити. Метод зберігання залежить від часу на яке курку необхідно зберегти в придатному вигляді.
Якщо Ви вирощуєте курку самостійно і відразу ж продаєте споживачеві Вам підійде середньотемпературна холодильна камера для курки (температура в камері -2С..+2С). За такої температури вона може зберігатися протягом 3-5 днів.
  При хранении на более длительный срок ее необходимо замораживать в низкотемпературных холодильных камерах для курицы (температура в камере -18С..-20С). При правильной заморозке курицу можно хранить до 1-го года.Скорость заморозки положительно влияет на качество продукции, чем быстрее Вы заморозите курицу - тем лучше качество.

 Холодильные камеры для курицы

  Для хранения курицы в коммерческих и промышленных масштабах чаще всего используют промышленные холодильные камеры.Холодильная камера представляет собой изолированное помещение с необходимым температурным режимом в котором храниться продукция. В зависимости от температуры в камере используется разные виды изоляции и холодильного оборудования.

 Холодильное оборудование для хранения курицы.

Для того щоб створити потрібну температуру і вологість в холодильній камері використовують промислове холодильне обладнання. Для охолодження м'яса (температура в камері -2С..+2С) використовують середньо-температурні холодильні агрегати і повітроохолоджувачі. Для заморожування м'яса (температура в камері -18 С..-20 З)- низькотемпературні моделі.Обладнання підбирається виходячи з необхідної холодильної потужності.

  
  шокова заморозка курки
  холодильні агрегати для зберігання курки
  промислове холодильне обладнання
  повітроохолоджувачі для зберігання курки
  сендвіч панелі для холодильної камери
  

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner