Зберігання курки і субпродуктів
Зберігання курки і субпродуктів
З усіх видів м'яса Куряче найпоширеніше в Україні. Курка входить в раціон майже кожної сім'ї завдяки своїй низькій вартості і своїм фізичним властивостям.Завдяки попиту існуємо безліч підприємств з виробництва і розповсюдження. даного продукту.
Процес від забою до реалізації м'яса займає час. Щоб на своєму шляху до споживача м'ясо курки не зіпсувався і не втратило корисні властивості його потрібно правильно зберігати на всіх етапах складування і пересування.
Зберігання курки на виробництві
Після забою та підготовки курки її необхідно охолодити,або заморозити. Метод зберігання залежить від часу на яке курку необхідно зберегти в придатному вигляді.
Якщо Ви вирощуєте курку самостійно і відразу ж продаєте споживачеві Вам підійде середньотемпературна холодильна камера для курки (температура в камері -2С..+2С). За такої температури вона може зберігатися протягом 3-5 днів.
При хранении на более длительный срок ее необходимо замораживать в низкотемпературных холодильных камерах для курицы (температура в камере -18С..-20С). При правильной заморозке курицу можно хранить до 1-го года.Скорость заморозки положительно влияет на качество продукции, чем быстрее Вы заморозите курицу - тем лучше качество.
Холодильные камеры для курицы
Для хранения курицы в коммерческих и промышленных масштабах чаще всего используют промышленные холодильные камеры.Холодильная камера представляет собой изолированное помещение с необходимым температурным режимом в котором храниться продукция. В зависимости от температуры в камере используется разные виды изоляции и холодильного оборудования.
Холодильное оборудование для хранения курицы.
Для того щоб створити потрібну температуру і вологість в холодильній камері використовують промислове холодильне обладнання. Для охолодження м'яса (температура в камері -2С..+2С) використовують середньо-температурні холодильні агрегати і повітроохолоджувачі. Для заморожування м'яса (температура в камері -18 С..-20 З)- низькотемпературні моделі.Обладнання підбирається виходячи з необхідної холодильної потужності.
шокова заморозка курки
холодильні агрегати для зберігання курки
промислове холодильне обладнання
повітроохолоджувачі для зберігання курки
сендвіч панелі для холодильної камери