Навіщо потрібно купити промышленую холодильну камеру ?
Навіщо потрібно купити промышленую холодильну камеру ?
Всі люди які вирощують , продають або споживають продукти харчування, стикаються з однаковою проблемою – вони мають властивість псується. Для того щоб продовжити термін життя продуктів їх необхідно правильно зберігати, при цьому кожному продукту необхідні свої умови зберігання:
Приклад :
- середньотемпературна холодильна камера (0..+2 З в камері)-м'ясні зберігаються 2-5 днів, молочні до 10 днів;
- низькотемпературна холодильна камера (-18 С в камері)м'ясні 4-12 міс, молочні не заморожуються (є і виключення з цього прикладу , але зараз не про це..)
Для того щоб створити необхідний клімат в камері зберігання використовують холодильне обладнання ,так як обладнання це відносно не «мале вкладення» , допускати помилки при закупівлі обладнання просто не можна пробачити. Чим небезпечні помилки ? давайте разом розглянемо. Якщо Вам продадуть обладнання неправильної потужності або невідповідний по типу - це відбитися на наступному:
- якість – чим нижче якість , тим нижче ціна
- зовнішній вигляд товару, що зберігається, не презентабельний вигляд - нижча ціна (найчастіше фактори 1 і 2 взаємопов'язані)
- в деяких випадках кількість товару, наприклад м'ясо може давати усушку до 20% , відповідно ви втрачаєте масу продукту.
Для того щоб цього не допустити ми допоможемо Вам розібратися і стати більш обізнаними в цьому питанні.Народна приказка говорить : «Якщо хочеш зробити добре – зроби це сам!!
Ми ні в якому разі не закликаємо Вас вивчити всю холодильну літературу, але знати, які питання потрібно задати і які вимоги пред'явити постачальнику буде корисно.
продовження : Як вибрати холодильну камеру