Продавець СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
25 відгуків
+380 (99) 544-42-06
+380 (97) 095-02-77
СТАТУС ХОЛОД МАРКЕТ промислове холодильне обладнання

Зберігання свинини

Зберігання свинини

Зберігання свинини

На сьогоднішній день найбільш ефективний спосіб зберігання свинини - охолодження.При правильному охолодженні свинина зберігає свіжість, природний запах, зовнішній вигляд і смак.Обробка холодом уповільнює фізико-хімічні процеси, які сприяють псуванню продукту.

Терміни зберігання свинини

  В зависимости от температуры и влажности в холодильной камере, сроки хранения свинины будут разными.При температуре 0..+2°С свинину можно хранить до 6-8 дней, при -18°С до 6 месяцев.При хранении свинины рекомендуется создать влажность не менее 85 %.Иногда свинину хранят в подмороженном состоянии при температуре -5°С..-2°С. При таком хранении срок хранения продлевается до 20 дней.
Варто врахувати, що терміни зберігання залежать не тільки від температури зберігання.На термін також впливає якість м'яса,коливання температури і оброблення самої туші. Субпродукти свинини зберігаються менше, до 3х діб.Вакуумна упаковка свинини збільшує терміни зберігання до 15 діб.

Холодильні камери для зберігання свинини.

Найпоширеніший метод зберігання або заморожування свинини в промислове холодильних камерах. Холодильна камера це ізольоване приміщення різного обсягу, в яке встановлюється промислове холодильне обладнання з необхідними характеристиками.В залежності від температури в камері обладнання може бути среднетемпературным або низькотемпературним.

  шокова заморозка свинини 
  холодильні агрегати для зберігання свинини
  промислове холодильне обладнання
  повітроохолоджувачі для зберігання свинини
  сендвіч панелі для холодильної камери
  

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner